Lojra Shqip

Mire se erdhet ne faqen me te rinovuar me lojra shqip lojral.com. Nje faqe per te gjitha moshat dhe preferencat.

lojral.com ka nje database me me teper se 400 lojra dhe çdo dite shtohen lojra te reja. Kemi lojra per femra dhe per meshkuj, duke filluar qe nga lojrat me embelsira dhe me kukulla e duke vazhduar me garat me makina. Mund te kaloni kohen tuaj ne menyre te kendeshme duke bere nje loje bilardo apo duke krijuar nje loje strategjike. Duke ju ftuar te mos hezitoni te na shkruani per cdo paqartesi.

Stafi i lojral.com ju uron nje qendrim sa me te kendshem ne faqen tone.

Lojra tė reja

Planting the Seeds

Planting the Seeds

8533 herė luajtur

Pool Party Cleanup

Pool Party Cleanup

6102 herė luajtur

Pony Dreamland

Pony Dreamland

9693 herė luajtur

Nba spirit

Nba spirit

9379 herė luajtur

Free kick expert

Free kick expert

13267 herė luajtur

Wild pistols

Wild pistols

16581 herė luajtur

Garė akull

Garė akull

18856 herė luajtur

Foofa garė

Foofa garė

7485 herė luajtur

Revole flluskė

Revole flluskė

24762 herė luajtur

Robinsons farm

Robinsons farm

8815 herė luajtur

Mahjong Burger

Mahjong Burger

8343 herė luajtur

3d Sudoku

3d Sudoku

8065 herė luajtur

Maxims seaside adventure

Maxims seaside adventure

5687 herė luajtur

Super mario rampage

Super mario rampage

8033 herė luajtur

Luftėn bora

Luftėn bora

6625 herė luajtur